Осмомартовска продајна изложба данас на Спенсу

Спенсова осмомартовска продајна изложба рукотворина, цвећа и здраве хране биће отворена данас од 18 часова на првом спрату. У интервалу од 8 до 20 часова посетиоцима ће се до 9. марта представити произвођачи с разноврсном понудом цвећа, слика, сувенира, меда и производа од меда, козметиком, бижутеријом и осталим производима ручне радиности.
Sajam zimnice na Spensu  Foto:Dnevnik.rs/S .Šušnjević
Фото: Dnevnik.rs

Осим продајне изложбе, посетиоци ће и ове године моћи да уживају у  музичко-сценском програму, који ће се свакодневно одржавати на бини код  „Градске кафане”. На отварању ће се од 18 до 20 часова представити Клуб манекена Новог Сада. Сутра од 17.30 до 19 часова наступиће Музичка школа „Мелодис” и Плесни клуб „Дива”. У среду, 7. марта, дечји програм од 11 до 12 часова уприличиће Предшколска установа „Радосно детињство”. Уметничка радионица „Ми и Ла” ће у четвртак, 8. марта, од 18 до 20 часова извести уметничко-сценски програм.

У истом простору биће постављена изложба радова деце из Предшколске установе „Радосно детињство” на тему „Моја мама”. У среду, 8. марта, од 11 часова, током посебно организованог програма, биће уручене награде и поклони деци чији су радови приликом жирирања проглашени најбољим.

Б. П.

EUR/RSD 117.5713
Најновије вести