Под наплатом више од 1.000 паркинг места за време сајма лова и риболова

За време одржавања 54. Међународног сајма лова и риболова, од 28. септембра до 2. октобра, ЈКП „Паркинг сервис” организоваће паркирање у следећим улицама: Новосадског сајма - од Дринске до Хајдук Вељкове улице, плато испред сајамске хале, на углу улица Новосадског сајма и Хајдук Вељкове, плато између Мичуринове и Хајдук Вељкове, делу тротоара испред сајамске хале у Хајдук Вељковој улици, у непарној страни Улици браће Поповић, од Хајдук Вељкове до Улице Стевана Мокрањца, у Бранка Бајића, Мичуриновој и Улици Богдана Гарабантина.
Novosadski sajam/S. Susnjevic
Фото: Dnevnik.rs

На овим локацијама налази се више од 1.000 паркинг места, која ће бити под наплатом од 8 до 20 часова, по цени од 250 динара за цео дан. Уплата паркинга могућа је слањем СМС-а на број 8288 и куповином паркинг карте на киоску. За станаре у улицама које су под наплатом важе станарске паркинг карте.

Из „Паркинг сервиса” напомињу да ће „Паук” служба радити појачано, у сарадњи са саобраћајном полицијом, саобраћајном и комуналном инспекцијом, како не би долазило до саобраћајних гужви услед несавесног и погрешног паркирања. 

И. Ба.

EUR/RSD 117.0621
Најновије вести