Представници града обишли Едукативни центар

НОВИ САД: Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић и в.д. начелника Градске управе за привреду Саша Билиновић обишли су Едукативни центар за обуке у професионалним и радним вештинама где се одржавају и обуке које финансира Градска управа за привреду.
е
Фото: novisad.rs

Представнике Града је дочекао директор Едукативног центра за обуке у професионалним и радним вештинама Ђурађ Милановић који их је информисао о обукама које се реализују из градског буџета.

Милорад Радојевић и Саша Билиновић су имали прилику још једном да се увере у квалитет обука које се спроводе у Едукативном центру, као и да размене информације о запошљивости након успешно реализоване обуке.

Тренутно је у току последња од три обуке за руковаоце грађевинским машинама која има за циљ да обучи 60 руковалаца, док пета од седам обука за личног пратиоца почиње у понедељак, 28. октобра којом ће се обучити 100 личних пратилаца до краја године.

Фото: novisad.rs

Ово је наставак изузетне сарадње између Града Новог Сада, односно Градске управе за привреду и Едукативног центра путем које је Град у протекле три године финансирао обуке за завариваче, личног пратиоца детета, руковаоце грађевинским машинама и пасош компетенције у укупном износу од 7.750.000 динара.

EUR/RSD 117.1921
Најновије вести