Прикупља се помоћ за породицу настрадалог Даниела Цегледија

Како би се помогло породици Даниела Цегледија, Каћанина који је погинуо у саобраћајној незгоди, на иницијативу Комисије за здравство, дечју и социјалну заштиту Месне заједнице Каћ организовано је прикупљање хуманитарне помоћи.
 Ogrevno drvo Foto: privatna arhiva
Фото: Огревно дрво Фото: приватна архива

Грађани који желе да помогну могу то учинити радним данима од 8 до 14 часова у просторијама МЗ Каћ (Улица краља Петра Првог 2).

Како је објаснио председник МЗ Каћ Остоја Дринић, иза Даниела је остала супруга у петом месецу трудноће са четворо деце (девојчица од две године и дечаци од шест, осам и девет).

- Породици су најпотребне основне животне намирнице, зимска гардероба за децу, дрва за грејање, али и новац, како би се измирили рачуни - набројао је Дринић. - Све што грађани желе да дарују треба да донесу у просторије Месне заједнице. То подразумева и новац, а како би имали доказ о уплати, добиће признаницу.

Према речима Дринића, до сад је обезбеђен дечји креветац, једно предузеће је даривало део дрва за грејање и прикупљено је нешто новца.

- Каћани су одувек били људи великог срца. Не желимо да се зауставимо када прикупимо ствари и новац који је тренутно неопходан, већ да наставимо да помажемо нашим суграђанима докле год је потребно, а врата Месне заједнице су отворена за све - истакао је Дринић.

С. К-ч

EUR/RSD 117.5780
Најновије вести