Промоција књиге „Управљање догађајима“ у КЦНС

Промоција књиге „Алгоритам за управљање догађајима” биће одржана вечерас од 19 часова у Клубу „Трибина младих” Културног центра Новог Сада, Католичка порта 5.
1

О књизи с актуелном и интересантном тематиком говориће директор Студентског културног центра „Нови Сад” Обрад Шкрбић и професор Природно-математичког факултета у Новом Саду и један од рецензената издања доц. др Мирослав Вујичић. Присутнима ће се обратити и аутори књиге, професор Високе школе за комуникације у Београду доц. др Мирјана Ковачевић и професор ПМФ-а доц. др Игор Стаменковић. Управљање догађајима једна је од најзаступљенијих техника у обликовању ставова и мишљења јавног мњења, промоције и пи-ара, али и подизања туристичких потенцијала дестинација.

Издање књиге помогла је Управа за културу града Новог Сада, препознајући њену вредност корисног алата за актере у култури и креативним индустријама и оне који се припремају да то буду, за студенте и све професионалце који се баве пројектним менаyментом, планирањем продаје и односима с јавношћу.

Т. П.

EUR/RSD 117.5794
Најновије вести