Радови Новосадске топлане мењају режим саобраћаја

Јавно комунално предузеће „Новосадска топлана“ у петак, 16. јула, у оквиру већ започетих радова на реконструкцији вреловода у блоку Булевара ослобођења и Гагаринове улице, наставља радове на прелазу Булевара краља Петра I, у зони раскрснице са Гагариновом и Улицом Бранимира Ћосића.
nstoplana
Фото: Новосадска топлана

Због поменутих радова, према Решењу Градске управе за саобраћај и путеве, привремено ће бити измењен режим саобраћаја у зони радова.

За време извођења радова у овој фази саобраћајна трака смера од раскрснице Булевара краља Петра I са Гагариновом и Улицом Бранимира Ћосића ка Булевару ослобођења биће затворена за саобраћај. Током радова саобраћај ће се одвијати у другој саобраћајној траци двосмерно уз ограничење брзине кретања возила до 30 km/h и укида се бициклистичка стаза у зони радова.

Такође, биће онемогућено скретање лево са Булевара краља Петра I према Железничкој станици на Булевару ослобођења, док ће у супротном смеру, у раскрсници Булевара краља Петра I и Гагаринове улице, бити онемогућено скретање лево у Улицу Бранимира Ћосића и возила која се крећу Улицом Бранимра Ћосића на раскрсници ће моћи да продуже право према Гагариновој улици или да скрену лево на Булевар краља Петра I према Детелинари.

Планирани рок за завршетак радова у овој фази реконструкције вреловода је 24. јул док је планирани рок за завршетак свих радова у блоку Гагаринове улице и Булевара ослобођења 7. септембар ове године, јављају из ЈКП Новосадска топлана.

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести