Саобраћај у граду успорен, главне саобраћајнице проходне

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и чланови Градског штаба за ванредне ситуације обишли су јутрос раднике комуналних предузећа ангажоване у оквиру Зимске службе и уверили се, како се наводи у саопштењу, да је кроз све кључне саобраћајнице у граду проходност редовна, с тим што је на неким деоницама саобраћај успорен.
zimska sluzba sneg
Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Овог јутра све зимске службе раде непрекидно у три смене, на терену је око 80 возила механизације и око 250 људи, пре свега запослених у јавно-комуналним предузећима “Пут”, “Чистоћа”, “Градско зеленило” и “Паркинг сервис”, саопштено је из градског одељења за односе с јавношћу.

Можемо рећи да град нормално функционише и да је саобраћај нормалног интензитета, с тим да је можда успорен на неким деоницама, док ЈГСП “Нови Сад” редовно превози путнике на свим линијама, рекао је Вучевић.

Како је додао, ово време није ништа неуобичајно за зимски период. Сви људи који су у систему Штаба зимске службе без прекида ће радити свој посао у наредним данима, најавио је градоначелник.

Како је даље казао, због ветра и наноса снега, отежано је стање на деоници између Ковиља и Будисаве, као и Будисаве и Каћа, тако да ће Град убрзати њихово сређивање, док је сремска страна града сасвим солидна и проходна.

Фото: Tanjug (Jaroslav Pap)

Биће настављено третирање свих улица првог и другог приоритета, тако да Град уредно функционише, рекао је Вучевић.

EUR/RSD 117.2771
Најновије вести