Школски прибор од љубитеља „аудија”

У Дечјем селу у Сремској Каменици јуче су, поводом петог рођендана своје организације, љубитељи аутомобила „аудија“, окупљени у „Ауди клуб Србија“,

штићеницима ове установе делили школски прибор. Уочи почетка школске године, они који воле аутомобиле чувеног немачког произвођача одлучили су да свој мали јубилеј обележе хуманитарном акцијом. - Ми смо наше прве кораке направили када смо пре пет година, након доста мука, формирали удружење. Као и сваки почетак и наш старт је био тежак, али је сада све много лакше. Зато смо одлучили да поружимо руку онима којима је помоћ потребна, који су сада на неким својим почецима – рекао је председник „Ауди клуба Србија“ Немања Највирт.

Деца су се, очекивано, обрадовала даровима. Нису скривали срећу и задовољство, што ће 1. септембра имати нове ствари, потребне за учење.

- Прибор је леп, а треба ми за школу која почиње за неколико дана – рекао је Зоран Ђулинац, који ускоро креће у други разред средње школе „Милан Петровић“. И он би, као и остала деца, волео да једног дана седне за волан „аудија“.

Заједно са члановима Клуба, у акцији су учествовале и познате личности из јавног живота, па су поклоне деци из Дечјег села делили и бивши рукометаш Влада Мандић, плесна дива Слађана Иванишевић, као и шампион у савате боксу Горан Бајшански. 

Д. Кн.

 

 

EUR/RSD 117.5784
Најновије вести