Слађана Милошевић на отварању „Serbia Fashion Week“ - а

Повратак ревијама уживо, „Serbia Fashion Week“ обележиће спектакуларним отварањем за које је припремио изненађења у којима ће сигурно уживати сви љубитељи моде и доброг стила.
sladjana
Фото: Serbia Fashion Week

Осамнаесто издање „Serbia Fashion Week“-а отвара ревија дизајнера високе моде, уметнички директор два највећа Сајма моде у Европи, у Паризу и Берлину, официјелног члана Федерације високе моде Француске и потпредседника SFW - Емерика Франсоа. Специјална гошћа на ревији француског дизајнера биће вечита рок принцеза Слађана Милошевић. Посебност и јединствени стил рок звезде некадашње Југославије инспирисали су Емерика Франсоа да у своју нову колекцију уврсти креацију коју ће на модној писти представити управо Слађана Милошевић.

Наредног дана, 26. септембра на програму јесењег “Serbia Fashion Week”-а су ревије популарних брендова уз бројна позната лица из јавног живота, на тераси највећег тржног центра у региону – Променади. Уз поштовање свих епидемиолошких мера које ће бити на снази, трећег дана националне недеље моде 27. септембра следе ревије  домаћих дизајнера, као и гостију из иностранства на крову Новог Сада, како многи називају терасу ТЦ Променада. Од домаћих дизајнера своје нове колекције приказаће Бата Спасојевић, Сузана Перић, Ивана Николић Станковић, Оља Срејић, Александра Чупковић и други. Од гостију из иностранства своје креације представиће Ерик Росет из САД, Сандра Милис из Италије, Иман Белмкадем из Шведске и други.

И овога пута, припремљен је и богат пратећи програм на који је публика навикла. Претпоследњег дана, 28. септембра у Музеју Војводине биће отворена изложба у оквиру „Design Week“-а, а када је реч о едукативном делу програма, највећу пажњу привлачи онлине конференција која се организује у сарадњи са Министарством културе и информисања. Овом конференцијом 29. септембра биће затворено јесење издање “Serbia Fashion Week”-а, једине лиценциране моде у Србији.

EUR/RSD 117.5803
Најновије вести