Сремски Карловци: Примају захтеве за организовање превоза

Општинска управа у Сремским Карловцима формирала је имејл-адресу на коју се могу пријавити они који у време ванредног стања имају потребу за организовањем посебних линија градског и приградског превоза.
Sremski Karlovci/Dnevnik
Фото: Dnevnik.rs

Надлежни из предузећа и служби, као и појединци, захтев за организовање превоза могу доставити на имејл: vanredniprevoz@sremskikarlovci.rs, а Општинска управа ће их проследити надлежном Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре на сагласност.

Како наводе из Општинске управе, захтев мора да садржи податке о броју запослених којима је потребан превоз, времену и учесталости превоза, одредишту, назив послодавца и превозника, о регистарским бројевима возила и имену возача, те дефинисану руту превоза.

Медицинско и немедицинско особље, које је запослено у здравственим установама, запослени у комуналним и другим службама које су у функцији обезбеђивања здравља и безбедности грађана Републике Србије, поручују из Општинске управе, могу се обратити на исту имејл-адресу, и за њих ће бити организован превоз.

З. Мл.

EUR/RSD 117.5878
Најновије вести