У ТЦ „Променада”: Шести „Новосадски Октоберфест”

Шести “Новосадски Октоберфест”, у организацији „Color Media Communications”  биће одржан вечерас и сутра увече на кровној тераси тржног центра “Променада”, Булевар ослобођења 119.
oktoberfest, dnevnik.rs
Фото: Dnevnik.rs

Посетиоци ће имати прилику да уживају у укусима пива, кобасица и у наступима бендова, а могу да се надмећу и у разним играма и такмичењима и тако освоје вредне награде.

Током првог дана “Новосадског Октоберфеста” градоначелник Новог Сада и амбасадор Немачке присуствоваће отварању фестивалског бурета од 19 часова, а присутни ће од 19.15 моћи да уживају у баварској музици, док ће у 20 часова настипити “Бијело дугме трибјут”, а од 21 час “Блажа и кљунови”, након ћега ће наступити састав “Ортходокс келтс”.

У суботу дружење уз музику - “Red Hot Chili Peppers Tribute” заказано је за 19.30 , а од 21.30 сати присутни ће уживати у наступу бенда “Гифт”, док ће у 23 часа наступити “Атомско склониште”.

Организатори подсећају да на овогодишњи “Новосадски Октоберфест” може да се уђе само уз један од следећих докумената: потврду о вакцинацији, негативни ПЦР тест или негативни серолошки тест, као и уз потврду о прележаној болести изазваној вирусом ковид-19. Улазнице се могу набавити на продајним местима Гигстикса.  

Д. А.

EUR/RSD 117.5838
Најновије вести