Велико интересовање за карте Егзита

За куповину улазница за јубиларни 20. Егзит, који ће бити одржан од 13. до 16. августа, влада велико интересовање, пре свега за акцију „4 + 1”, која ће по процени организатора фестивала на Петроварадинској тврђави, највероватније ускоро бити завршена, будући да се очекује да ће планиране карте бити брзо распродате.
egzit
Фото: Promo/exitfest.org

Популарна акција стартовала је након објаве првих извођача, које предводе Робин Шулц, Амели Ленс, Паул Калкбренер, Борис Брејха, Артбат, Нина Кравиц, „Тејл оф Ас”, „Блек Кофи”, Офенбах, „Лајбах”, „Буч Кесиди”, „Обојени програм”, Рони Сајз, „б2б ЛТЈ Букем” и још 30 других, који ће бити распоређени на најмање 20 бина и зона.

Улазнице за сва четири фестивалска дана продају се по 6.490 динара, а могуће их је купити на сајту ex­itfest.org, као и путем продајне мреже „Гигс тикс” и у књижарама „Вулкан” широм Србије. Попуњавањем онлајн формулара, купци улазница за Егзит могу се пријавити за поклон-карту за „Но слип” фестивал, или пак могу остварити 50 одсто попуста, тако што ће унети бар-кôд са своје Егзит улазнице у поље за промо-кôд на страници Гигстиџ.цом.

Ј. В.

EUR/RSD 117.2933
Најновије вести