Вучевић: Нови Сад добија нови мост и обилазницу

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић објавио је данас да је одржана прва седница радне групе за реализацију пројекта изградње обилазнице око Новог Сада и новог моста, чиме ће се омогућити спајање трасе са Фрушкогорским коридором чија изградња почиње ускоро.
vucevic2, fifa
Фото: Дневник (В. Фифа)

Он је на свом Инстаграму "milosvucevic_ gradonacelnik" рекао да ће се тиме тај део Србије потпуно инфраструктурално променити, што је од регионалног значаја.

Према његовим речима, примљене су три понуде кинеских компанија за извођење радова, поступак ће спроводити Коридори Србије, а предвиђену вредност радова, око 130 милиона евра, покриће Република Србија.

Вучевић је додао и да је то велики корак за Нови Сад, као и да је на састанку са министром грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Томиславом Момировићем констатовано да све припремне радње иду по планираној динамици.

"Драги суграђани, велики посао је пред нама, а ја сам после данашњег састанка радне групе и победничке атмосфере коју сам тамо осетио сигуран да ће радови кренути што пре и да ћемо ''изгурати'' до краја све како је предвиђено", написао је Вучевић.

 

Biciklista
10.03.2021 • 23:48
Kada će se kamionima zabraniti prolazak kroz Kneza Miloša?
EUR/RSD 117.5731
Најновије вести