Вучевић обишао дежурне службе и пожелео им срећну Нову годину

НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић обишао је Ватрогасну јединицу, Полицијску станицу и Завод за хитну медицинску помоћ у новогодишњој ноћи пожелевши том приликом срећну Нову годину дежурним екипама које брину о безбедности и здрављу грађана.
vucevic1
Фото: Grad Novi Sad

„Ватрогасна бригада у Новом Саду, Полицијска управа, дежурна служба Завода за хитну медицинску помоћ данас раде као и сваки други дан. Најмање што сам могао да урадим као градоначелник у име свих грађана Новог Сада јесте да им се захвалим на раду и подршци свих претходних 365 дана и да им упутим захвалност на оном што раде док вецћина грађана одмара, ужива и дочекује Нову годину“, поручио је Вучевић.

Први човек Новог Сада изјавио је након обиласка дежурних служби нешто пре поноћи да је стање редовно, те да нема никаквих већих проблема ни у једном од сегмената за који су задужене дежурне службе.

Фото: Grad Novi Sad

Апелујем на све да лепо и весело проведу ову најлуђу ноћ, али и да не раде ништа што може да буде лоше или да науди неком другом и надам се да ће све проћи у најбољем реду, казао је Вучевић, додавши да је Нови Сад у претходним данима примио велики број туриста.

Градоначелник Новог Сада је напоменуо да су сви хотели у том граду пуни, као и да се вечерас очекује преко 30 хиљада људи на Тргу слободе где наступају Дарко Рундек, Плави оркестар и С.А.Р.С уз напомену да су током читавог дана одржаване дневне журке као и велики број манифестација на више локација у Новом Саду.

Свим грађанима Новог Сада Вучевић је пожелео добро здравље, изразивши жељу да тај град у наредној години буде још лепши и развијенији.

Р. Д.

EUR/RSD 117.9120
Најновије вести