Вучевић посетио раднике на Позоришном тргу

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић јутрос је обишао раднике који раде на реконструкцији Позоришног трга.
1
Фото: Instagram/ Miloš Vučević

„Овај део града је културно заштићен и самим тим је срце места у којем живимо. Уложићемо скоро 380 милиона динара у дотеривање те локације, а инвестицијом ћемо добити на атрактивности најужег центра, који ће привући још више туриста и који ће служити на понос мојим Новосађанима“, поручио је Вучевић.

Додаје да је прошло је месец дана како је почело уређење центра града и све иде по предвиђеној динамици, чак и нешто брже.

Задовољан сам како радови теку. Молим све Новосађане, а поготово људе који живе овде или који имају своје пословне просторе, локале, за мало стрпљења, јер када радови буду окончани, имаћемо прелеп центар града. Он ће по први пут бити реконструисан у оквиру јединственог архитектонског решења, и то од Успенске цркве до Градске куће. Наш лепи Нови Сад ће заблистати у новом сјају, са још више зелених површина, новим дрвећем, лепом фонтаницом, а оно што је мени најинтересантније јесу подаци на меморијалној траци који су замишљени као „проток времена” Новог Сада, која ће се кретати обрисима мале Јеврејске улице која је срушена када се градило Српско народно позориште”, рекао је Вучевић.

EUR/RSD 117.5702
Најновије вести