Вучевић у Бијељини поводом славе града

На позив градоначелника Бијељине Миће Мићића делегација Града Новог Сада на челу са градоначелником Милошем Вучевићем присуствовала је прослави славе Бијељине – Дана Светог Пантелејмона. 
1
Фото: Grad Novi Sad

Градоначелник Новог Сада је присуствовао литургији у Цркви Светог Ђорђа, а затим литији кроз град уз ломљење славског колача.

- Данас је слава града Бијељина и велико ми је задовољство што са својим сарадницима присуствујем овој светковини, украшеној низом манифестација. Честитам славу свим грађанима Бијељине, да је проведу у здрављу, срећи и весељу. Нека се нашем пријатељском граду дешавају само лепе ствари и нека иде путем напретка,  а његови становници нека живе у складном суживоту протканим слогом и миром. Војвођани су везани за Семберију и Републику Српску, и то је чврста веза, док је она Новог Сада и Бијељине изузетно пријатељске, скоро братске природе, тако да ћемо заједнички и даље настојати да негујемо квалитетне односе. Сигуран сам да ће, као и до сад, из нашег плодотворног односа проистећи  још боља сарадња два града на свим нивоима - нагласио је Вучевић честитавши грађанима Бијељине славу.

Фото: Grad Novi Sad

 

EUR/RSD 117.5703
Најновије вести