24 СЕДАМ: Шолакови и Куртијеви медији у координисаном нападу на Вучића, преко Соње Бисерко (ФОТО)

Наставља се хајка и координисани напад на председника Србије Александра Вучића преко тајкунских медија Драгана Шолака и приштинских медија које контролише премијер лажне државе Аљбин Курти, а све то преко опозиционе Соње Бисерко, пише портал „24 седам“.
1
Фото: prinstscreen/Express

Текст који потписује редакција „24 седам" преносимо у целости.

"Председница Хелсиншког одбора за људска права у Србији и позната мрзитељка свега што је српско, Соња Бисерко, наставља да напада председника Србије Александра Вучића, а све то у спрези са Куртијевим и Шолаковим медијима.

Нови кооридинисани напад наставак је бруталне кампање против председника Вучића која се већ дуже време води.

Наиме, у медијима под контролом Драган Шолака и Аљбина Куртија осванули су текстови против Вучића. У свим текстовима цитира се једна од највећих мрзитељки нашег народа - Соња Бисерко.

Бисерко тако тврди да је "председник Вучић након Бањске и крађе избора изгубио поверење Запада", због чега му је смањен маневарски простор.

- Може се чак закључити да међународна заједница већу пажњу посвећује суседним земљама које Србија својом политиком дестабилизује, пре свега преко активности СПЦ и безбедносних служби уз огромну, финансијску подршку - наводи Бисерко.

Цитирају и изјаву Бисерко која је рекла да је "чињеница да је независност Косова завршена ствар".

Фото: Pritnscreen

Сраман захтев невладиних организација

С друге стране, грађанске иницијативе – организација која се финансира из иностранства, а која стоји иза низа политичких субјеката у Србији попут ПроГласа, Студената против насиља, Борбе, где је Саво Манојловић део њиховог "Ресурс центра", започела је кампању Ферка.

Наиме, они су држали трибину у Нишу где је, како наводи репортерка Н1, централни захтев да се забрани Александру Вучићу да учествује на изборима!

Маја Стојановић, директорка Грађанских иницијатива рекла је да Вучић не би требало да буде на листићу, иако су, признаје, и раније власти то радиле.

Милош Бошковић, активиста из Ниша, подржао је идеју да се Александар Вучић забрани:

- Морамо да се боримо да одвратимо Вучића да он буде кандидат - каже Бошковић", наводи портал „24 седам".

(24 седам)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести