АЛЕКСАНДАР ЂУРЂЕВ Никога, па ни Наташу Пришић, не могу заштитити они који нису штитили Милоша Вучевића и његову породицу од бруталних претњи!

,,Представници лажне опозиције у Новом Саду покушавају да инструментализују случај Наташе Пришић и тако криминализују власт у Новом Саду, али су одавно прозрени од стране Новосађана који им нису, нити ће дати подршку да управљају нашим градом" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Он је истакао да је током последњих десет година стопа криминала у Новом Саду, као и у Србији у целини, сведена на историјски минимум, те да чврсто верује да ће полиција открити да ли су оптужбе Наташе Пришић на рачун власти, а у вези са њеним помоћним објектом који је изгорео, истините или не.

,,Та особа је од раније позната по неистинама које је износила на рачун ЕПС-а, иако то јавно предузеће послује успешно и представља стратешки важан елемент нашег државног суверенитета.

,,Где су били припадници лажне опозиције, укључујући и госпођу Пришић, да осуде нападе на породицу Милоша Вучевића, председника Вучића и моју маленкост и претње смрћу које су Вучевићу лично упућиване? Наравно, нисте их могли чути, баш као што никада нису осудили низ вандалских и дивљачких напада на просторије СНС или Српске лиге у Новом Саду које су каменоване, нити паљење заставе Србије од стране протестаната у сред Новог Сада. Коначно, не само да нису осудили србомрзачку реторику Динка Грухоњића, већ је, прећутно или отворено, подржавају. Зато никада неће добити на слободним и демократским изборима" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести