Антонијевић: Поново бих гостовао са Вучићем

БЕОГРАД: Мој импулс у недељу увече није био да покажем да сам у политици и да сам било чији спаринг-партнер, већ да постоји могућност да саслушате, да останете присебни без обзира на број напада и да пошаљете поруку који желите у форуму који је био исцрпљујући, рекао је данас извршни директор Фондације за отворено друштво Милан Антонијевић.
milan antonijevic mc.rs
Фото: mc.rs

Оно због чега сам дошао на телевизију Пинк је разговор, да за почетак чујем, а да онда покушам да добијем неке одговоре, рекао је Антонијевић.

Неке одговоре смо добили, а добили смо много више одговора које нисмо тражили, оценио је он.

Антонијевић наводи да би поново отишао на такав разговор, али напомиње да би простор за такав разговор требало да заузму они који воде политичке странке, а не они који покушавају да врате дијалог у Србији.

Сматрам да је онакав тон могао да кореспондира са тоном који се добија од политичких странака и да би то онда заиста био неки "бокс меч", рекао је Антонијевић на питање о оптужбама председника Алекснадра Вучића да ради за опозицију.

Дијалог је протеран на улицу, у неке друге форуме, протеран је на Факултет политичких наука у затворену прострију без медија. Када се упале камере, очигледно свако добије другачији импулс, оценио је он.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести