Брнабић: Нема раздора у СНС, отворена сам за све критике

БЕОГРАД: Чланица Председништва СНС Ана Брнабић коментаришући изјаву члана странке Братислава Југовића да је она крива за лошије резултате, каже да у тој партији не постоји никакав раздор и додаје да о Југовићу ништа у јавности неће рећи, већ да ће то учинити на органима странке или лично.
ana brnabic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

„Не постоји никакав раздор у СНС, нема разлога ни повода за то. Ми смо изашли као победник на свим нивоима. Да ли је неко очекивао боље резултате на републичким изборима и у Београду, могуће је. И ја сам желела боље у Београду, али видели смо да морамо више да разговарамо са грађанима, да се бавимо њиховим свакодневним проблемима“, казала је Брнабић одговарајући на питања новинара након отварања нове зграде ФОН-а у Београду.

Додала је да је СНС увек била специфична странка по томе што су у њој постојала различита мишљења.

„Имамо различите погледе на неке ствари. Најмањи је проблем да се критикују персонална решења, немам ту врсту сујете да се осетим погођено, отворена сам за све врсте критике“, навела је.

Истакла је да је поносна што је члан СНС и изразила задовољство што су победили на свим нивоима.

„Имамо већину и за парламент и Скупштину града и немам проблем да са свима из странке разговарам шта је могло другачије да се уради у Београду“, додала је.

Упитана да ли је разговарала са председником СНС Александром Вучићем о предлогу лидера С СП Драгана Ðиласа да се понове избори у Београду, те да ли се преговара са неким за већину у главном граду Брнабић је рекла да ће кад буду имали информације које желе да поделе с медијима то и учинити.

На питање да ли је истина да ће напустити Владу и земљу, Брнабић каже да није планирала да напушта земљу и да је прилично сигурна да то неће учинити, а да о напуштању Владе одлучује странка.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести