Брнабић: Све ово је направљено новцем грађана Србије

БЕОГРАД: Премијерка Србије Ана Брнабић данас је, коментаришући то што је компанија коју предводи српски бизнисмен Драган Шолак преузела власништво над енглеским премијерлигашем Саутемптоном, оценила да та аквизиција кристално јасно показује "каква смо били олигархија у првој деценији 2000-их, док су Србију водили Шолакови политички и пословни партнери".
ana brnabic, Vlada Srbije/Slobodan Miljević
Фото: Влада Србије/Слободан Миљевић

"Све ово направљено је новцем грађана Србије, злоупотребом државних ресурса (Телекома) и политичке моћи", написала је Брнабић на Твитеру.

Уз то је поделила вест Скај њуза о томе да ће компанија коју предводи Шолак преузети власништво Саутемптона.

"Поред тога, само да скренем пажњу и на то да Скај њуз каже да је Јунајтед Група тајкунски медиј: Serbian tycoon Драган Шолак, who funded the United Group...", навела је Брнабић.

Брнабић је поделила и снимак СНС Србија о културним знаменитостима у Београду, уз који је написала да се СНС политиком бави како би помогли да се остваре потенцијали наше земље и људи, како би се живело боље и поносило успесима.

"На политику не гледамо као на начин да постанемо медијски могули, власници фудбалских клубова и стотина милиона евра на рачунима широм света", поручила је Брнабић уз хештег "Нисмо исти".

EUR/RSD 117.1305
Најновије вести