"Џаферовићу срам те било!"

Бања Лука: Председница Удружења жена жртава рата Републике Српске Божица Живковић Рајилић поручила је бошњачком члану Председништва БиХ Шефику Џаферовићу да би му најбоље било да ћути, а не да прича о наводним српским злочинима, посебно када, како је навела, зна да је био на листи злочинаца који су током рата чинили злочине над Србима.
dzaferovic
Фото: predsjednistvobih.ba, arhiva
“Срамна је и лицемерна његова изјава о наводним српским злочинима. Најбоље му је да ћути јер ће проћи та његова политичка позиција на којој се тренутно налази и шта ћемо после”, упитала је Рајилићева.
 
Она је упитала Џаферовића колико је злочинаца ухваћено над српским женама и децом, те како су суђени и осуђени - на симболичне казне као да су обијали киоск или украли шибицу.
 
“Срам те било, Џаферовићу, да уопште дођеш у Републику Српску и на такав начин говориш о српском народу. Све што говориш је предизборна кампања с циљем добијања јефтиних и бедних поена. Свему што ти говориш, не треба уопште придавати пажњу”, поручила је Рајилићева функционеру СДА и бошњачком члану Председништва БиХ у изјави за Срну.
 
Џаферовић је рекао данас у Меморијалном центру Камичани у Козарцу, код Приједора, да је “злочин који се догодио у Приједору систематски, удружени злочиначки подухват са циљем елиминације несрпског становништва и да има све елементе геноцида.”
Славиша
20.07.2020 • 18:57
Ееее зашто немамо нпр службу као што је МОСАД,да решимо овај случај,како треба и како дотични лик заслужује?То се ћути и посао "одради" у тишини!
EUR/RSD 117.5647
Најновије вести