Ђилас позвао Вучића да смањи акцизе на гориво

БЕОГРАД: Драган Ђилас реаговао је данас на коментар председника Србије Александра Вучића, позивајући га да смањи акцизе на гориво.
Dragan Đilas Foto: Tanjug
Фото: Tanjug

Ђилас је на твитеру позвао Вучића да смањи акцизе, а не да вређа политичке противнике.Вучић је данас и јуче оценио да су протести због цена горива политички мотивисани и да иза њих стоје лидери опозиције.

У појединим градовима и данас је било протеста, пре свега у Шапцу, у коме је на власти Демократска странка, у Београду на Тргу Славија.

Путеви Србије саопштили су да су због протеста због поскупљења горива на снази обуставе саобраћаја у месту Салаш Ноћајски, на деоници Шид-Товарник, на Ибарској магистрали код ариљске рампе, пут ка Руми, на мосту ка Шапцу, пут за Краљево и Ужице, у Инђији, у месту Врачев гај, од Банатских Карловаца ка Николићима, од Велике Плане ка Жабарима, у месту Кузмин, Јовановац Гружа, од Малог Пожаревца ка Младеновцу, у Деспотовцу на деоници Деспотовац-Свилајнац, на деоници Сомбор-Стапар, на деоници Шабац-Лозница у месту Јелав, на деоници Рековац-Крагујевац у Рековцу,деоница Оџаци-Ратково.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести