ДЈБ, Здрава Србија и Живим за Србију заједно на изборе

БЕОГРАД: Покрет Доста је било и странке Здрава Србија и Живим за Србију ће на предстојеће изборе 3. априла изаћи на заједничкој листи "Суверенисти", речено је данас на конференцији тог политичког блока.
с
Фото: FOTO TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC/bs

Суверенисти сматрају да политичку сцену у нашој земљи чине глобалистичка про-ЕУ власт, глобалистичка про-ЕУ опозиција окупљена око Странке слободе и правде, глобалистички про-ЕУ зелени и суверенистичке политичке опције у које, како је речено, осим блока Суверениста, спадају и Демократска странка Србије, Двери и Заветници.

"И пре почетка референдума упутили смо им позив да нам се придруже и да заједно наступамо на референдуму. Тај позив стоји и за наступ на изборима", рекао је новинарима председник Доста је било Суверенисти Саша Радуловић.

Говорећи о референдуму о уставним променама, поновио је своје тврдње да је победило "НЕ" и подсетио да су поднели кривичну пријаву за нводно фалсификовање резултата референдума на 3.932 бирачка места и да је РИК њихов приговор одбацио, али да су упутили жалбу Управном суду на решење РИК-а.

Радуловић сматра да је овај референдум показао да је власт изгубила значајну подршку на територији целе земље и поручује да ће "када падне власт, доћи и до поништавања референдума".

 

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести