Додик: Србија да настави јачање политичке и економске стабилности

САРАЈЕВО: Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик честитао је председнику Србије Александру Вучићу 15. фебруар, Дан државности, са жељом да Србија настави да јача своју политичку и економску стабилност, те да афирмише регионални и међународни положај.
milorad dodik, Tanjug/Tanja Valić
Фото: Танјуг/Тања Валић

Додик је нагласио да је снажна, стабилна и просперитетна Србија од велике важности за мир и напредак целог региона.

"Поводом овог великог празника - Дана државности Републике Србије, част ми је и задовољство да Вама и свим грађанима Србије упутим најискреније честитке и поручим да Србија у Републици Српској увек има искреног и поузданог сарадника и пријатеља, јер нас повезују снажне и нераскидиве везе, прошлост, а верујем и светлија будућност", истакао је Додик.

Он је изразио жељу да се развијају, јачају и унапређују пријатељски односи Србије, Републике Српске и БиХ на задовољство и у заједничком интересу свих, јер је сарадња од стратешког значаја за земље региона и њихов напредак у сваком смислу, саопштено је из кабинета српског члана Председништва БиХ.

"Још једном Вама, руководству и свим грађанима Србије желим просперитет и стабилност, уз наду да ћемо заједничким залагањем и деловањем овај регион повести на пут напретка", поручио је српски члан Председништва БиХ.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести