Драган Марковић Палма: Лицемерно да Ђилас брани жене

ЈАГОДИНА: Председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодина Драган Марковић Палма рекао је да је данашњој изјави потпредседнице Странке слободе и правде Маринике Тепић у том граду присуствовало само осам Јагодинаца, додајући да је то био политички скуп и да је ''лицемерно'', како је рекао, што је њему присуствовао и лидер ССП Драган Ђилас.
d
Фото: Youtube Printscreen

„Челници Странке слободе и правде, која је све само није то што стоји у њеном називу, Драган Ђилас и Мариника Тепић окупили су данас на тргу између зграде Скупштине града Јагодине и зграде Полицијске управе у Јагодини словом и бројем 8 Јагодинаца. То је њихов најмасовнији скуп у Јагодини. То је одговор на питање : колико људи у Јагодини верује лажима Маринике Тепић, 8 од 80.000“ изјавио је Марковић.

Како је саопштено из ЈС, Палма је додао да је Тепић најављивала да ће доћи данас у Јагодину и дати исказ у Полицијској управи у Јагодини, али стварна намера није била то, него, како тврди Марковић, да одрже политички скуп и изврше притисак на државне органе, полицију, Тужилаштво и суд.

За то је, како наводи Марковић, ''у помоћ позвала и свог послодавца Драгана Ђиласа''.

''Посебно је лицемерно то што је данас у заштиту жена стао доказани злостављач жена Драган Ђилас. Објавио сам службену белешку коју је потписала Ђиласова жена Ива Ђилас, у којој стоји да је тукао њу, таста и да је претио да ће јој одрубити главу и то све пред децом. У његовом случају постоје сведоци и жртве и нико није реаговао на то. У мом случају све је лаж'', рекао је, поред осталог, Драган Марковић Палма.

EUR/RSD 117.1154
Најновије вести