ДСС: Одлука СДСС да учествује на прослави Олује неприхватљива

Можда би и било донекле људски разумљиво и политички прагматично да се да опроштај онима који су злочине извршили, да су они показали искрено кајање, што никако није случај, оцењује ДСС.
dss.jpg
Фото: dss.rs

БЕОГРАД: Одлука Самосталне демократске српске странке да њен представник учествује на обележавању 25 година од Олује и прослави такозваног Дана победе и домовинске захвалности и такозваног Дана хрватских бранитеља, људски је несхватљива и апсолутно неприхватљива, оцењује Демократска странка Србије.

Како је саопштено, најава да ће председник СДСС-а истовремено у Сремској Рачи присуствовати обележавању годишњице злочина почињених над Србима у време акције Олуја, ни на који начин не умањује понижење српског народа прихватањем учешћа на прослави злочина учињених над њим 1995. године.

"Можда би и било донекле људски разумљиво и политички прагматично да се да опроштај онима који су злочине извршили, да су они показали искрено кајање, што никако није случај. Напротив, у Хрватској је на делу историјски ревизионизам усташког покрета, а етничко чишћење Срба из Хрватске се слави као државни празник", оцењује ДСС.

Славиша
31.07.2020 • 15:38
Само вас молим ви из ДСС-а,немојте ништа да коментаришите!Ово вам није прихватљиво,јели,а било вам је прихватљиво да одмах по преузимању власти након 5.10.2000 године,ваш председник Коштуница,пусти 2.500 нај окорелијих албанских убица и терориста,који су убили небројено много Срба са КИМ,из Српских затвора,са све Фљором Бровином,а док се у то исто време,трагало за преко 2.500 несталих Срба на КИМ.Уместо ако ништа друго,да се тражила размена терориста за наше нестале Србе,не,терористи су једноставно пуштени из Српских затвора,а о несталим Србима се и дан данас ништа не зна.Ако ико има право нешто да каже Србима о части и моралу,ви из ДСС-а немате право,част изузецима.
EUR/RSD 117.2907
Најновије вести