ЂУРЂЕВ: Иза напада на Вучевића крије се мржња лево-либералних фашиста према Ромима и Србима из Републике Српске!

,,Лево-либерални кругови у нашој земљи, а заправо директне испоставе западних глобалиста, односно њихова пета и шеста колона, воде свакодневну бруталну и безочно неистиниту кампању против министра одбране Милоша Вучевића, јер им је јасно да ће он бити будући премијер Србије и да неће дозволити да наставе да разарају породицу и традиционалне вредности.
aleksandar djurdjev, Privatna arhiva
Фото: Приватна архива

Њихова последња измишљотина о шемама куповине гласова у Новом Саду  није удар само на Вучевића као његовог бившег градоначелника, већ и на честите и вредне Новосађане који су последњих десетак година уложили свој труд и рад да Нови Сад буде регионални развојни центар, културна престоница Европе и много тога још" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.

Он сматра да је фашистички излив мржње према Ромима и Србима из Републике Српске, као наводно купљеним и нелегалним гласачима у Новом Саду, само један од доказа да неко жели да дестабилизује мултинационални, мултиконфесионални и мултикултурални поредак у Новом Саду који је Вучевић својим деценијским управљањем довео до нивоа највиших европских вредности" - истакао је Ђурђев. Председник Српске лиге се упитао куда води дехуманизација и криминализација Вучевића и какву она слику шаље ван наше земље.

,,Говоримо о најбољем градоначелнику у историји Новог Сада и најпопуларнијем политичару у Србији после Александра Вучића. Треба бити отворен и јасан - Вучевић смета  онима којима смета породична, традиционална, здрава и нормална Србија, Србија која се не одриче ни своје прошлости ни своје будућности. Упркос свима и свему, Вучевић ће победити, те ће заједно са председником Вучићем водити Србију даље у нове победе" - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести