Ђурђев: Србија и Вулин и Парезановић слободни људи на слободном скупу у слободној земљи!

,,Међународни форум безбедности који је одржан у Санкт Петербургу је место окупљања слободних људи и слободних земаља и место на коме се расправља о садашњим и будућим безбедносним токовима. Александру Вулину и Марку Парезановићу, као и земљи Србији из које долазе, свакако је место на једном таквом скупу, а посебно јер се одржава у Русији којој је Србија још једном показала да је истински пријатељ" - изјавио је председник Српске лиге Александар Ђурђев.
2
Фото: приватна архива

 Он сматра да су злонамерна писања појединих медија како о овом скупу, тако и о учешћу Вулина и Парезановића на њему, само један од сегмената синхронизованог напада на нашу земљу који је у току.

,,Многима на западу и даље боде очи то што једна мала, али суверена и слободна Србија неће да наруши односе са Русијом, штавише, она наставља да их унапређује и то ће чинити и у будућности. Зато свима њима сметају не само званични државни, већ и неформални и лични српско-руски контакти" - подвукао је Ђурђев.

Фото: Приватна архива

Председник Српске лиге додао је да очигледно никоме од тих тзв. слободних медија не сметају западни агенти утицаја.

,,Опет долазимо до приче о двоструким стандардима коју смо одавно апсолвирали. Апсолутно се залажем за слободу говора и независност медија, али ћемо пре или касније доћи у ситуацију да ћемо, попут бившег америчког председника Доналда Трампа, морати да одређене медије неформално окарактеришемо као ,,фејк њуз" " - закључио је Ђурђев.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести