Ђурић: Срби на Космету знају ко је вера, а ко невера

БЕОГРАД: Бедно је да бедније не може бити то што се Вук Јеремић свом силином труди да се, након што је обогаљио српске националне интересе на Косову и Метохији, докаже као тобожњи бранилац наше јужне покрајине, изјавио је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Марко Ђурић.
marko djuric
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Ђурић наводи да Срби на КиМ виде и разумеју "ко је вера, а ко невера", а према његовим речима, "то је јасно и по резултату покрајинских избора, на којима су једнодушно подржали Српску листу, као пројекат државе Србије, а са гнушањем одбацили све Јеремићеве и Ђиласове питомце".

"Нико не треба да се пита зашто Јеремић поново сулудим лажима и клеветама напада председника Вучића, јер док Јеремић глуми родољуба, а РОСУ упада у северну Косовску Митровицу, његова и Ђиласова Рада Трајковић покушава да истргује неку погодбу са Аљбином Куртијем", рекао је Ђурић.

У саопштењу СНС се, још, наводи:

"Јеремић наступа као следбеник Адема Демаћија и побратим Аљбина Куртија, у синхронизованој акцији са свима онима који желе да Срба и Србије на Косову и Метохији више нема, нападајући председника сваки пут када на терену имамо кризу и ескалацију напетости. Јеремић је најобичнији пироман који пали сопствену државу, по туђем налогу, али за своју корист, и једнога дана ће морати да поједе све лажи које је изрекао".

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести