Ђурић Захаровој: Срам вас било

 На непримерену, и просту асоцијацију, коју је портпарол Министарства спољних послова Русије Марија Захарова "инсталирала" постављањем кадра из филма „Ниске страсти" испод слике на којој српски председник Александар Вучић и председник САД Доналд Трамп седе један наспрам другог у Овалној соби, шеф канцеларије за КиМ Марко Ђурић реаговао је синоћ поруком "Срам вас било", а онда и данас поруком "Срам да Вас буде још сто пута".
marko djuric
Фото: Tanjug (Sava Radovanović)

Захарова је наиме на свом Фејсбук налогу непримерном фотографијом сцене из филма "Ниске страсти" на којој глумица Шерон Стоун високо прекршта ноге "прокоментарисала" сусрет српског и америчког лидера.

"Ако сте позвани у Белу кућу, а столица је постављена као да сте на испитивању, седите као на фотографији бр. 2. Ко год да си. Само веруј", написала је портпаролка руске дипломатије.

На ту објаву Ђурић је реаговао подсећањем да председник Вучић никада није рекао ниједну ружну реч против Русије.

"А замисли тај председник ниједну ружну реч против Русије није рекао, чак ни на том месту. А замисли тај председник је код руског председника и по сат и по времена чекао на пријем и никада није тражио посебну столицу, а ја Вам не дозвољавам да нападате поносну Србију. Срам Вас било!" поручио је Ђурић Захаровој.

Ђурић је тај твит написао синоћ, а потом је данас додао још један коментар.

"Куповина течног нафтног гаса је избачена из тог споразума само на инсистирање човека који је седео у тој столици. Срам да Вас буде још сто пута", написао је Ђурић.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести