Фајон "захвалила" Мартиновићу на "пријатној добродошлици"

БЕОГРАД: Председница Одбора ЕП за стабилизацију и придруживање Србије ЕУ Тања Фајон, која је од данас у дводневној посети Београду, иронично је захвалила шефу посланичке групе СНС Александру Мартиновићу на "добродошлици", односно на изјави коју је дао уочи њеног доласка.
fajon
Фото: TANJUG / TANJA VALIC

Фајон је на свом Твитер налогу поделила видео на којем Мартиновић у Скупштини Србије говори да "Тања Фајон има анимозитет према СНС", како наводи, једним делом из идеолошких разлога, а другим делом зато што долази из државе која је некад била у саставу СФРЈ.

"Мој утисак је, можда нисам у праву, да онај рат из јуна 1991. године са ЈНА у Словенији за њу (Фајон) још није завршен. Чини ми се да она наставља да га води на неки други начин, критикујући апсолутно све што долази као предлог СНС", рекао је Мартиновић.

Фајон је уз тај видео који је поделила на Твитеру написала коментар "Пријатна добродошлица. Нема проблема...".

Фајон се данас, заједно са европским комесаром за суседство и проширење Оливером Вархејом и европским парламентарцем Владимиром Билчком, састаје са представницима владајућих и опозиционих странака, а сутра ће се састати и са председником Србије Александром Вучићем.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести