ГО СНС Нови Сад: Боро, где су докази?

НОВИ САД: Садашњи потпредседник Народне странке, а некада један од вођа криминалне групе окупљене у Демократској странци, Борислав Новаковић, после неколико дана паузе, опет је активан на Твитеру, наводи се у саопштењу ГО СНС Нови Сад.
sns logo, SNS
Фото: СНС

Како додају, „вероватно се оглашава због тога да грађане подсети на своје постојање, нервозан због предстојећих избора на којима ни он, ни његов надређени Вук Јеремић, немају шта да траже. Избори су на видику, а подршке нигде!“.

Нама у Градском одбору Српске напредне странке изузетно је драго што се Бора Солунац опет јавио, што значи да је жив и здрав, што му ми од срца желимо. Док је таквих опозиционара, СНС не мора да брине за свој рејтинг. Поговото ако сваки пут изговоре огромну количину лажи, што је један од заштитних знакова некада првог човека Новог Сада, а сада ситног твитер политичара, поручују новосадски напредњаци.

Како кажу, „Бора Солунац и у данашњем твиту доводи у везу градоначелника Милоша Вучевића и Слободана Милутиновића Снајпера.

Једино што сваки пут заборавља да изнесе доказе. Дакле, Боро, где су докази? Једва чекамо да их чујемо и видимо, наводе у ГО СНС Нови Сад.

Како се дање каже у саопштењу, „поводом најаве иницијативе за смену градоначелника коју спомиње у твиту, Градски одбор Српске напредне странке најдобронамерније му саветује да скупи храброст и одмери снаге са нама на пролећним изборима“.

Како се додаје, „најмеродавнији суд за свачија дела даће народ, па ће му ваљда тада коначно бити јасно шта Новосађани мисле о њему, а шта о Милошу Вучевићу“.

Новаковић ће бити запамћен по затварању фабрика, гласању из Солуна, крађи на сваком пројекту, а посебно при изградњи Булевара Европе, уништавању старог градског језгра. За разлику од њега, за Милоша Вучевића се, после три узастопна мандата на челу Српске Атине, са сигурношћу може рећи да је један од најуспешнијих градоначелника у историји града, а то ће, уверени смо, потврдити и Новосађани на наредним изборима. Свакоме према заслузи, закључују у ГО СНС Нови Сад.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести