ГО СНС НС: Нова паркинг места проблем, крађа 4 милиона евра није

НОВИ САД: Да се марксиста и криминалац, а тренутно потпредседник Народне странке Борислав Новаковић, налази на крају политичке каријере коју су обележиле једино афере, доказ је и данашња изјава на сајту www.direktno.rs, наводи се у саопштењу Градског одбора СНС-а. 
sns logo, SNS
Фото: СНС

Новаковић овог пута критикује најаву изградње нових паркинг места на Булевару Европе. Пре било чега изреченог, дотични левичар из десничарске странке, требао је да са распита о подацима које је изнео и који, по обичају, нису тачни. Иницијативу за постaвљање преко 200 паркинг места, не уништавајући ни једно дрво из постојећих дрвореда, поднели су грађани Детелинаре. Дакле, град и у овом случају излази у сусрет потребама грађана, поручују напредњаци.

Иначе, како се додаје у саопштењу, проблем с мањком паркинга у Новом Саду наслеђен је из времена владавине Новаковић бивших партијских другова. Садашња власт, градњом нових јавних паркинга и оваквим пројектима, настоји да реши овај проблем, а све у интересу Новосађана.

Друга крупна лаж коју је изрекао Новаковић је да Нови Сад тренутно има 4% зелених површина. За његову информацију има их око 8%, а ради се и на изради прецизног катастра зелених површина у граду, које Новаковић и пајташи за три мандата нису „стигли“ да израде, вероватно због пречих послова који су им доносили високе личне и страначке провизије, веле напредњаци.

Како се даље наводи у саопштењу, за Новаковића представља проблем изградња више од 200 паркинг места, али му је сасвим нормално да украде четири милиона евра на градњи Булевара Европе. То само доказује да је и његов ментални склоп карактеристичан за једног криминалца.

Српска напредна странка поносна је на чињеницу да је Нови Сад последњих година постао велико градилиште, што убрзано стижу домаћи и страни инвеститори, што се отварају нова радна места. Нови Сад се развија и развијаће се и даље, на срећи грађана, а несрећу оних који до данас нису прежалили силазак са власти и губитак привилегија које су обилато користили. Критике на наш рачун још више нас мотивишу да брже и боље радимо, а с обзиром на то од кога долазе, то само доказује да добро радимо, наводи се у саопштењу ГО СНС.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести