ГО СНС У НОВОМ САДУ: Зеленовић и пајташи лажима шокирају јавност

Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду саопштио је да су Небојша Зеленовић и „његови пајташи наставили да својим лажима  шокирају јавност Новог Сада и Србије“.
sns logo, SNS
Фото: СНС

„Њихов једини циљ је да лажима и насиљем покушају рушење Александра Вучића и Српске напредне странке без бирања средстава. Само помисао да највећој странци по броју чланова  у овом делу Европе треба сакупљање гласове  у Геронтолошком центру или Дому здравља је више него комична и тужна. Снимци и фотографије са прикупљања потписа за листу Српске напредне странке за предстојеће изборе најбоље сведоче о мишљењу наших суграђана коме треба дати свој глас и поверење“, каже се у саопштењу.

Додаје се да су смишљене и лажне оптужбе превасходно усмерене на подривању поверења  демократских вредности у нашем друштву. Манипулација јавним мнењем је усмерена на продубљењу вештачких подела како би неформални центри моћи поново могли да управљају нашим Градом и нашом државом.

„Градски одбор Српске напредне странке у Новом Саду поручује Ђиласу, Ћути, Зеленовићу и осталим осведоченим лажовима да је све више вукова који су уз нашег председника и да ћемо на овим изборима поново однети победу за нашу државу Србију и за све њене грађанe, јер Србија не сме да стане“, наводи се.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести