ВЕЛИЧАНСТВЕН ПРИЗОР У АРЕНИ Више од 20.000 грађана дошло да подржи листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане"! Стигао и Вучић! (ФОТО)

Иако је скуп заказан тек за 17 часова, Арена је почела да се пуни сатима раније. Како јављају медији, у Арени је више од 20.000 грађана, док је испред остало још око 15 хиљада. Сви они су дошли да дају подршку изборној листи "Александар Вучић- Србије не сме да стане".
v
Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

У Арену је стигао и председник Србије Александар Вучић, којег су  окупљани грађани поздравили с "Ацо, Србине" и "Живела Србија"..

Претходно је стигла премијерка Ана Брнабић, која је разговарала са грађанима и члановима странке.

Миленко Јованов је пред почетак скупа рекао да очекује од грађана да верују својим очима.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Да виде резултате, да се Србија заиста променила на боље. Заиста видимо све што је урађено, и желим да грађани подрже борбу за Србију. За независну Србију која сама доноси своје одлуке, рекао је Јованов.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

Међу присутнима су и академици, глумци, спортисти и друге јавне личности.

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

- Србија је за ових 11 година изузетно напредовала. То се одлично види и у сфери спорта, по изграђеним стадионима, теренима, националним пензијама и по успесима на највећим такмичењима - казао је Ребрача, и додао да је циљ да се још више улаже у клинце и младе спортисте.

Присутнима ће се, поред Вучића, обратити и председник СНС, као и потпредседник Владе Милош Вучевић

Фото: Tanjug (Vladimir Šporčić)

 

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести