БРНАБИЋ: Са хрватске телевизије се чуло да је Србија зверињак

БЕОГРАД: Председница Владе Ана Брнабић рекла је вечерас да су иницијативом "ПроГлас" сви грађане Србије који мисле другачије ''оптужени да су звери''. 
ana brnabic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

"Ми смо до јуче били само сендвичари, а сада смо звери. Оно што је мени био фокус, односно оно што је мени одвукло пажњу у том њиховом тзв. прогласу, је то што су они сада оптужили све остале грађане Србије да су звери", рекла је Брнабић за Пинк.

Истакла је да су напади из дела опозиције почели нападом на породицу председника Србије Александра Вучића, те да је због тога њена мајка била на митингу Српске напредсне странке у Пироту како би дала подршку мајци председника Вучића.

"Та кампања је почела тако што су се напади на председника, односно на породицу председника Александра Вучића проширили и достигли размере које ни у једној цивилизованој или било којој другачијој земљи или политичком систему никада нису виђени или забележени, дакле дошли су до тога да најмучније вређају мајку председника Вучића", рекла је Брнабић.

Она је истакла да је глумац Драган Бјелогрлић отишао на хрватску телевизију да прича о томе како је ово зверињак.

Како је оценила, сада се директно хрватска национална телевизија укључила у изборну кампању.

Брнабић је оценила да не постоје докази да СНС пријављује људе на адресе у Београду како би гласали на предстојећим изборима, те да су лажне оптужбе појединих политичара.

"Они праве атмосферу како би 18. децембра кренули у хаос на улицама. То не смемо да дозволимо", нагласила је премијерка.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести