БРНАБИЋ: Стефановић има ИМАГИНАРНОГ ПРИЈАТЕЉА који спроводи истрагу о изборима (ФОТО)

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас поводом изјаве заменика председника Странке слободе и правде Борка Стефановића да је већ почела међународна истрага о изборима у Србији, да такву истрагу можда спроводи његов имагинарни пријатељ.
ana brnabic, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Брнабић је у реаговању на друштвеној мрежи X навела да постојање имагинарног пријатеља може сматрати нормалним у детињству, али да је Стефановић одрастао човек.

Није реткост да деца стварају измишљене пријатеље или сапутнике, некога са ким могу да разговарају, комуницирају и играју се са њима, написала је Брнабић и додала да ови кобајаги пријатељи могу да буду у облику невидљивог пријатеља, животиње или играчке.

Она је навела и да ако дете прича о свом измишљеном пријатељу, треба му постављати питања, јер можете сазнати више о свом детету, њиховим интересовањима и о томе шта имагинарни пријатељ можда ради за њих.

У случају Борислава који је, као одрастао човек, ипак пожелео да промени своје име у (мали) Борко, његов имагинарни пријатељ тренутно спроводи међународну истрагу о изборима у Србији. Ту је, сваки дан поред њега, и они то заједно раде. И тако..., написала је Брнабић.

 

Стефановић је раније данас за Н1 рекао да су разговори представника коалиције СПН у Паризу били садржајни и добри, и да је међународна истрага почела, да се одвија и спроводи вишеструко, и кроз ОЕБС и кроз Савет Европе.

Он сматра да после извештаја ОДИХР не постоји никакав изговор за неспровођење истраге, и да је само питање у ком облику.

24 седам

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести