Обрадовић: Важно да у Скупштини добијемо што више патриотских посланика

ЧАЧАК: Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас у Чачку да је гласао тачно у 12:44 сата, у месној заједници Алвалџиница, истакавши да је то симболично управо због најважније теме на овим изборима - како ћемо се односити према новом западном ултиматуму, односно "француско-немачком споразуму о признању лажне државе Косово".
1
Фото: TANJUG/ BRANKO LUKIĆ

-Веома је важно да у новом сазиву Народне скупштине буде што више патриотских и државотворних и суверенистичких народних посланика који ће одбацити један овакав ултиматум и понижење за државу Србију - рекао је Обрадовић.

Он је истакао да је задовољан предизборном кампањом.

-Мислим да је коалиција Двери Заветници уз подршку великог броја српских интелектуалаца и патриотских удружења оправдала своје постојање и поверење. Мислим да смо имали понајбољу кампању, са једном од најзанимљивијих програмских и креативних делова, посебно мислим да су нам спотови били најбољи - рекао је Обрадовић.

Председник српског покрета Двери изразио је жељу да избори протекну мирно, достојанствено и демократски.

-Надамо се да власт нема никакву намеру и да себи неће никако дозволити било какве покушаје изборних нерегуларности или крађе и да ћемо ми заједно са свима другима из опозиције бити спремни да бранимо изборну вољу грађана у било ком случају изборних неправилности - рекао је Обрадовић и указао Ипсосу и ЦЕСИД-у да изборне резултате у изборној ноћи може да саопштава једино РИК.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести