ВУЧИЋ О РЕКОРДНОЈ ПОДРШЦИ Скоро 100.000 потписа грађана, знак да морамо да радимо још више (ВИДЕО)

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић захвалио је свим грађанима Србије који су јуче потписали подршку за листу "Александар Вучић - Србија не сме да стане" и оборили све рекорде у прикупљању потписа, додавши да је то знак његовој странци да мора да ради још више.
s
Фото: Instagram, avucic

"Велико хвала, јер у два, три или четири сата колико су потписи прикупљани, сви рекорди су оборени. Готово 100.000 потписа је прикупљено. Уз компликоване процедуре, то показује жељу нашег народа и жељу свих вас, не само да наставимо да радимо већ да обезбедимо сигурност и будућност за нашу Србију", поручио је Вучић у видео снимку објављеном на инстаграм налогу avucic.

Како је рекао, то што су грађани Србије синоћ показали за СНС је јасан сигнал да морају да раде више.

"Да морамо да вас слушамо више и да вас чујемо у сваком тренутку, да ви будете ти о којима ћемо ми да бринемо, а не о себи и то мора да буде сигнал за све руководиоце како на државном тако и на локалном нивоу. Зато вас, драги грађани молим да помогнете по том питању и указујете на оне који су арогантни и бахати и да покушате сваког од нас да промените и да будемо бољи него што смо били", рекао је Вучић. "Још једанпут велико хвала и до победе", поручио је Вучић.

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести