Јадранка Јоксимовић у радној посети Берлину

БЕОГРАД: Министар за европске интеграције Јадранка Јоксимовић боравиће сутра и у среду, 11. и 12. фебруара, у радној посети Берлину.
joksimovic
Фото: Tanjug/Kabinet za EU integracije

Првог дана боравка у главном граду Немачке министар ће разговарати са државним министром задуженим за европска питања у Министарству иностраних послова Немачке Михаелом Ротом, председавајућим Одбора Бундестага за европске послове и послаником ЦДУ Гинтером Крихбаумом, послаником ЦДУ Петером Бајером, послаником Зелених Мануелом Зарацином и специјалним представником фондације Конрад Аденауер за европска питања и некадашњим председником ЕП и КАС Ханс-Јергом Петерингом.

У среду, Јадранка Јоксимовић састаће се са парламентарцима Јосипом Јуратовићем (СДП) и Јоханом Вадефулом (ЦДУ).
Истог дана министар ће говорити на пријему који ће, поводом обележавања Дана државности Србије, бити одржан у нашој амбасади у Берлину.

Посета министра за европске интеграције Јадранке Јоксимовић Берлину долази у важном тренутку - после представљања нове методологије и прилика је за размену ставова Србије и Немачаке о наставку политике проширења, као и другим значајним питањима, саопштено је из кабинета министра за за европске интеграције.

EUR/RSD 117.1400
Најновије вести