Јеремић: Грађани очекују јединство

БЕОГРАД: Председник Народне странке Вук Јеремић изјавио је данас да је најважније да опозиција сачува јединство и да на изборима 3. априла наступи у што ширем фронту, јер грађани очекују да опозиција наступи јединствено.
vuk jeremic tanjug
Фото: Танјуг/ Тања Валић

„Морамо на изборима дисати као један, радити једни за друге, чувати леђа једни другима, заједно бројати гласове и заједно ићи у борбу - тада нема шансе да нас поразе у великим градовима, а могућа је и победа у целој Србији“, рекао је Јеремић телевизији Нова С, саопштено је из Народне странке.

„Када се створи добра атмосфера неколико недеља пред изборе, и грађани схвате да смо заиста заједно и да смо оставили међусобне разлике по страни, онда је све могуће“, додао је Јеремић.

Јеремић је, како се наводи у саопштењу, истакао да је важно да опозиција на изборима наступи са једним кандидатом за председника Србије, једном листом за парламентарне изборе и једом листом за београдске изборе.

„Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић је први избор Народне странке када је реч о председничкој кандидатури, ту нема никакве дилеме. Он је један од неколико људи чији се рејтинг мери у последњим истраживањима. Народна странка, међутим, жели да опозиција има најбољег кандидата и спремни смо да подржимо онога за кога се покаже да има најбољи рејтинг. Свакако нећемо рушити коалицију због тога“, рекао је Јеремић.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести