Јовановић осудио увредљиве изјаве 

БЕОГРАД: Председник ЛДП Чедомир Јовановић изјавио је данас да осуђује увредљиве изјаве из које год странке да долазе.
cedomir jovanovic, Dnevnik/Slobodan Šušnjević
Фото: Дневник/Слободан Шушњевић

Поводом коментара лидера Нове странке Зорана Живковића који је у холу скупштине критиковао председницу парламента и подсетио на метафору да је политика блиска проституцији, Јовановић је рекао да нема разумевања за то што је урадио Живковић, као што нема разумевања ни за то што је урадио (Саша) Јанковић, или својевремено Братислав Гашић.

Јанковић је недавно новинарки, на питање у вези са именом његовог покрета, одвоворио: "Могу да вам кажем, али онда морам да вас пољубим".

"Ја се извињавам Маји Гојковић ако то уопште било коме у овој земљи нешто значи, мислим да смо изгубили сваки разум у међусобним односима и да је у том живом блату у коме живимо заправо једино питање ко може више увреда, малтретирања, понижавања да поднесе. Ја се против тога борим", рекао је Јовановић.

Јовановић је данас бојкотовао рад парламента и критиковао понашање већине јер, како је рекао, посланици опозиције имају право у складу са пословником да допуне дневни ред, негодовао је и због речника који се у парламенту може чути.
 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести