Јовановић: Питање је да ли је бојкот сврсисходан

БЕОГРАД: Председник Демократске странке Србије (ДСС), Милош Јовановић, изјавио је данас да ће та странка одлуку о изборима донети када они буду расписани, као и да је његов лични став да је, како каже, велико питање да ли је бојкот сврсисходан.
milos jovanovic dss fonet
Фото: FoNet

Јовановић је у емисији "Политбиро" РТВ рекао да сматра да власт у Србији није добра, али да ни опозиција није много боља.

У међупартијском дијалогу о изборним условима, који се воде са европским арламентарцима, ДС С не учествује, а Јовановић каже да је начелан став те странке да о унутрашњим проблемима не желе да причају са странцима.

Додао је и да је још пре разговора са Александром Шапићем кренуо да гради нешто што данас наставља, као и да, како је рекао, његови прави савезници треа да буду грађани.

Додао је да је ДС С имала до сада разговоре и са Групом за просперитет Србије (ГЕПС) Јована Филиповића, Тимом за живот Злате Ђерић, као и са, како каже, врло угледним људима.

Говореци о јучерашњем привођењу групе омладинаца ДСС који су кренули у Нови Сад на протест против доласка албанског премијера Едија Раме, Јовановић тврди да они нису рутински заустављени.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести