Канцеларија за КиМ обезбедиће адвоката за нападнутог Бобана Ђузића

БЕОГРАД: Канцеларија за Косово и Метохију обезбедиће адвоката за Бобана Ђузића кога су јуче Албанци изболи у Могили код Витине, потврђено је Танјугу у Канцеларији.
Kancelarija za KiM Foto: Kancelarija za KiM
Фото: Канцеларија за КиМ Фото: Канцеларија за КиМ

Његов отац Ивица Ђузић претходно је изјавио да је полиција привела тројицу нападача, али да је незванично сазнао да је један од њих ослобођен и замолио државу да му обезбеди адвоката јер он то не може да плати.

Ивица Ђузић је РТС-у пренео да не постоји никакав сукоб између његове и породице Албанаца који су његовог сина изболи ножем и да се чак и познаје са оцем једног од нападача. Одбио је да да изјаву полицији о нападу на сина и истиче да им не верује, забринут да ће нападачи бити ослобођени.

"Читав случај намеравам да изгурам до краја, због чега ми је потребна помоћ наше државе. Ја имам петоро деце, живим од социјале и немам за адвоката, зато од наше државе тражим само једно, да ми обезбеди адвоката", рекао је Ивица Ђузић.

Бобан Ђузић има две убодне ране нанете ножем и ван је животне опасности. Збринут је у болници у Пасјану. Он је изјавио да су га тројица Албанаца напали с леђа, док је шетао пса.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести