Кнежевић: Срби и Црногорци никада неће признати тзв. државу Косово

БЕОГРАД: Један од лидера Коалиције за будућност Црне Горе Милан Кнежевић рекао је у свом обраћању на скупу "Србија наде" да постоје Срби и часни Црногорци који никада неће признати "лажну државу Косово" и поручио да ће уколико он буде премијер прво потписати повлачење "срамног признања  тзв. државе Косово".
т
Фото: Танјуг/Милош Миливојевић

"Постоје Срби и часни Црногорци који никада неће признати лажну државу Косово и желим да знате, ако да Бог, да формирамо владу као наша коалиција и ја будем премијер, прва одлука коју ћу да потпишем је повлачење срамног признања тзв. државе Косово", рекао је Кнежевић.

Он је нагласио да воли непокорну Србију, на киши и сунцу и геополитичком раскршћу, зато што је, како  је рекао, своја и што се бори за свој народ. 

"Ја волим ову Србију јер се никад неће одрећи наше Српске православне цркве, јер никада неће поћи у рат против наше савезничке Русије, волим Србију на челу са Александром Вучићем који је највише помогао српски народ у Црној Гори", рекао је Кнежевић.

Он је истакао да је председник Вучић приликом последње посете обећао две фабрике на северу Црне Горе и да када га неко пита да ли му је ближи Брисел и Берлин или Београд, он постави питање "да ли сте нормални?".

"Ми смо заједно отпочели ово историјско путовање јер смо независне државе, све што боли Београд и наш народ на Косову и Метохији боли и нас. И  онима који су против овог скупа желим да поручим - ви сте моја браћа, ја ни код вас не видим злобу и мржњу, немојте да се делите, ако се поделимо остаћемо без државе и независности", поручио је Кнежевић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести