Ко стоји иза прљаве кампање против Лазара Гојковића?

Српска напредна странка недавно је представила Стратегију развоја града Ваљева у наредне четири године и промовисала кандидата за градоначелника Ваљева Лазара Гојковића.
1
Фото: Youtube Printscreen

Јасан план, прецизна стратегија и углед Гојковића, кандидата за првог човека града на Колубари, узбуркао је страсти међу коалиционим партнерима на локалном нивоу и натерао мањинског партнера из редова СПСа да покаже своје право лице. Да су у борби за власт спремни на све па и на издају пријатеља и коалиционих партнера, али и на узнемиравање грађана, којима истовремено желе да се наметну као власт, ваљевски социјалисти предвођени својим кандидатом за градоначелника Ђорђем Ђолетом Милановићем, показали су пласирањем лажних вести о тобожњем кампу за мигранте, који ће наводно бити изграђен у Ваљеву.

За пласирање ове ординарне лажи, основали су и посебан портал под називом „ проверено.рс“, иза кога, како се сазнаје, стоји управо кандидат СПСа за градоначелника Ваљева Ђорђе Ђоле Милановић. За спровођење овог плана, Милановић је оптужио ни мање ни више него свог противкандидата на предстојећим изборима из редова напредњака Лазара Гојковића. Због те лажи полиција је ухапсила једну особу из Ваљева, под оптужбом изазивања панике и нереда, али и националне, расне и верске мржње и нетрпељивости, док је на трагу још једном саучеснику, који је учествовао у пласирању лажне вести.

Јер, како се сазнаје, никаква изградња мигрантског кампа није никада, па ни сада планирана у Ваљеву нити је то било коме пало на памет. То, наравно, не значи да се разни политиканти неће и у будућности служити темом миграната у циљу скупљања јефтиних политичких поена. Чак и када лажи које пласирају узнемиравају управо оне, којима се препоручују као неко ко би требало да их представља у наредне четири године. Ипак, извесно је да пред бираче и на ове изборе свако излази са оним што има.

Неко са угледним кандидатима, планом и програмом, а неко са лажним вестима, издајом пријатеља и узнемиравањем јавности. Завршну реч и у овој предизборној драми даће народ. А народ најбоље зна.

Гојковић на оптужбе рекао да су потпуна измишљотина, те да је план СНС уколико буду добили поверење грађана у Ваљеву да отварају нова радна места, нове инвестиције и путеве.

- Искрено, пошто је реч о огромној глупости и измишљотини нисам ни желео да се оглашавам поводом те лажне вести која се појавила на неком порталу, али пошто се ово понавља морам да казем да је потпуна измишљотина да се у Ваљеву и околини прави некакав камп за мигранте. Дакле,не постоји никакав тајни договор врха СНС-а у Ваљеву око отварања било каквог кампа и овде је реч о потпуној, малициозној и бруталној измисљотини. Једино што цемо отварати у Ваљеву су нови путеви, нове инвестиције и нова радна места,када за то добијемо мандат 21. јуна!

До објављивања овог текста нисмо добили одговор од кадндидата СПС за градоначелника Ваљева Ђорђа Милановића.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести