Кривокапићеве ћерке кажу да је страшно да их неко тера из Србије

БЕОГРАД: Ћерке премијера Црне Горе Здравка Кривокапића упутиле су данас медијима саопштење у коме наводе да се, након писања појединих београдских таблоида и "хајке која је покренута" на њихову породицу, а од данас,и на њих две лично, не осећају сигруно и да су о свему обавестиле црногорске институције које се баве безбедношћу.
zdravko krivokapic YT
Фото: Youtube Printscreen

Оне додају да је страшно да их неко тера да напусте Србију.

"Са неизмерним жаљењем констатујемо да је хајка која је покренута на нашу породицу, од данас и на нас две лично, учинила да се не осећамо сигурно и да је наш даљи боравак у Србији за нас неизвестан", навеле су ћерке црногорског премијера.

Наглашавају да су о свему обавестиле институције које се баве безбедношћу у ЦГ.

"Тренутно смо у ЦГ, а да ли ћемо напустити Србију и Београд одлучићемо након консултација са породицом и службама које у ЦГ процењују нашу безбедност", навеле су оне.

Кривокапићеве кћерке додају да разумеју да политика на Балкану понекад подразумиева и понеку тежу рец, али, наводе, да то што се кроз медије у Србији ради њиховој породици, више није политика.

"То је чист линч. Нас нико није терао да одемо у Београд и почнемо да се професионално остварујемо. Учиниле смо то из љубави. Зато је страшно да нас сада неко тера да напустимо државу и град које смо волели као своје", навеле су оне.

Наводе да желе да захвале свим пријатељима у Србији, свим добрим људима који су их звали да им пруже подршку и кажу да су добродошле у Србији.

Ту Србију и тај Београд смо зато и изабрале за место у којем желимо да живимо.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести