Крстин: Перформанс био омаж Новаковићеве политике

Члан Градског одбора Српске напредне странке у Новом Саду Слободан Крстин јуче је на конференцији за медије, која је одржана у близини просторија Народне странке, у Улици краља Александра у Новом Саду, казао да су грађани недавно били сведоци још једног перформанса потпредседника Народне странке Борислава Новаковића, познатијег као Бора Солунац и његове такозване Народне странке.
2
Фото: Дневник/ Р. Хаџић

- Био је то заправо његов покушај исказивања кукавичлука. Његов метод је да уместо он да се појави и изнесе аргументе, које иначе они као странка немају, шаље своје омладинце - казао је Крстин. - Конкретно господина Александра Максимовића, председника Градске организације младих народне странке, познајемо од раније. Он је као и већина функционера Народне странке ушао с циљем да добије новац из yака сумњиво стечених милиона господина Вука Јеремића.

Крстин је истакао да је “перформанс био омаж Новаковићевом  досадашњем понашању, односно пљачкашкој политици којом је оштетио буyет Новог Сада за више од четири милиона евра”.

- Бора Новаковић се не либи и да помиње брата председника Србије Александра Вучића, да помиње породицу, конкретно и моју. Питао бих га као отац оца да ли је икада са синовима и супругом прошетао нашим и његовима градом којим је он владао читав један мандат - рекао је Крстин и закључио да је коришћење и злоупотреба омладине довођење у заблуду без икакве аргументације, да то није никаква политика, већ заправо политичка тржница и да је Народна странка предузеће Вука Јеремића.

С. К-ч

фото: Р. Хаyић

 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести