Лечић кандидат за председника Демократске странке

БЕОГРАД: Потпредседник Демократске странке (ДС) Бранислав Лечић предао је данас званичну изјаву о намери да се кандидује за председника странке и изјавио је да је кандидат странке у целини и да му је жеља да странка доживи ренесансу повратком на идеје због којих је и основана.
LecicBranislav
Фото: Dnevnik.rs

"Кандидујем се за председника Демократске странке на предстојећој изборној скупштини која ће се одржати другога јуна. Могао сам да доведем оне људе који ме подржавају из ДС, бивше министре из Зоранове Владе, разне појединце којима верујем, који су саставни део ДС. Нисам то учинио, дошао сам да се кандидујем сам, зато што не представљам ниједну екипу, нити желим да имам ниједну екипу осим Демократске странке", рекао је Лечић.

"Мислим да је за оздрављење странке јако важно да се у овом тренутку не делимо. Свим кандидатима желим све најбоље као и фер и племениту игру у којој ће делегати одлучити ко треба да их води. Што се тиче потпредседника они су сви јако квалитетни људи и ја их подржавам у целини, зато и нисам желео да представљам сопствени тим јер осећам да је мој тим Демократска странка. Од кад знам за себе и од кад сам ушао у

Демократску странку, ништа од ње нисам узео. Желим да целокупан свој минули рад уложим у то да поново засија светло Демократске странке што значи светло демократије у Србији", поручио је Лечић, саопштила је странка.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести